9. marts 2024
Stjernevask
Careless Drinkers

Stjernevask

Den danske garage punk-sensation Stjernevask blev dannet i København i 2018 og har hurtigt fået ry som et af de mest interessante acts på den danske musikscene, hvor deres højenergiske scenepræstationer, kompromisløse attitude og autentiske lyd har skabt bølger i undergrundsmusikscenen.

Med påvirkninger der spænder fra de klassisk punkrockpionerer og skandinavisk folkemusik leverer Stjernevask et sonisk angreb, der er både råt og tankevækkende.

Den danske musikscene kan godt gøre klar til tyfon, når Stjernevask snart stormer ind på scenen med sange fra deres længe ventede album, “SEX I EN UFO” (release: sommer 2024). Sprængfyldt med rå energi, smittende hooks og oprørsk ånd er “SEX I EN UFO” sat til at omdefinere grænserne for nutidig garage-punkmusik.

Lige nu gør Stjernevask klar til at tage af sted på international turné, som i år går til Tyskland, Spanien og USA. Tyskerne har allerede taget godt imod Stjernevask, som med numre som ”Du bist ein Eichhörnchen” og ”Raumsprung”, får dem til at skruevride og stagedive.

“Vi er her ikke for at overrække sandheden eller vige tilbage for de svære spørgsmål,” udtaler Bassist Troels Løkza. “Vi tror på musikkens magt til at provokere eftertanke og inspirere til forandring.” Ole tilføjer: ”Humor og rock’n’roll er den bedste blanding til dét. – Og det er hvad vi står for!”

Stjernevask er:

  • Madelin Wilian: guitar og vokal
  • Troels (Bech) Løkza: bas
  • Ole Ballund: trommer

Lyt: på Bandcamp, Spotify

Videoer: Lille skydækkeSød tøs

CARELESS DRINKERS

– er en duo fra København som spiller lo-fi surf-soaked garage punk med iørefaldende popmelodier. Det musikalsk lydbillede ligger i stil med Jay Reatard, Screeching Weasel og The Good The Bad. Forvent et show med en masse af noise, instrumental surf og hæsblæsende punk.

Careless drinkers er:

  • Kenneth Maj: trommer
  • Ibu Geertsen: bas/vokal

—————

Vi takker Statens Kunstråd & Frederiksberg Kommunes musikudvalg for deres velvillige støtte.

#statenskunstfond
#kunstgørenforskel