13. april 2024
Per Kristensen Trio
Dreamstruck

Perk Kristensen Trio

Musiker og sangskriver Per Kristensen er kendt for at arbejde med socialrealistiske temaer, men har også en perlerække af autobiografiske, surrealistiske og samfundsbeskrivende tekster, leveret i poetiske og humoristiske glimt.

Tilbage i 1995 hørte “Så er festen forbi”, debutudspillet fra Per Kristensen Band, til blandt de mere usædvanlige danske plader. Med stærke sange som Langtidsledig, Henne på fabrikken, Livet er en jammerdal og Skilsmissesangen gav de ny næring til den socialrealistiske sangskat, som dansk rock havde været så rig på i 1970’erne.

Jyllandsposten skrev om albummet:

“Sangene fremstår som vitterligt stærke rocksange på dansk. Man skal helt til Røde Mor, Skousen & Ingeman, Bifrost eller en tidlig Sebastian for at finde en så stor sproglig naivitet, det er sangenes styrke og et vigtigt diskussionsoplæg når dansk rocks standard skal behandles…”.

Per Kristensen Trio optræder med en blanding af Pers nye og gamle sange på dansk, akkompagneret af Maria Køhnke på harmonium og sang og Kresten Osgood på klaver og sang.

Per Kristensen Trio er:

Per Kristensen: sang og akustisk guitar
Maria Køhnke: akustisk harmonium, sang og kor
Kresten Osgood: klaver og sang

Dreamstruck

 

Dreamstruck er en ny duo bestående af Karen Krogshøj og Jonas Struck.

Jonas arbejder til dagligt som filmkomponist og er guitarist i  Swan Lee. Karen har gennem mange år sunget på og været medkomponist på Jonas’ filmscores, bl.a. på den prisvindende “Apolonia Apolonia” og thrilleren “Den Grænseløse” og senest på Christian Lollikes “Kagefabrikken”.

I duoens sange skinner det filmiske univers igennem. Der er melodiske dragende temaer med Karens drømmende lyse stemme, samt mere drivende uptempo-sange hvor duoens kærlighed til surf, dreampop, indie og new wave skinner igennem.

Dreamstruck er:

Karen Krogshøj: Vokal, bas
Jonas Struck: Guitar, programmering

—————

Vi takker Statens Kunstråd & Frederiksberg Kommunes musikudvalg for deres velvillige støtte.

#statenskunstfond
#kunstgørenforskel