10. Oktober
Jens K
Jakob Dahn

Jens K

Jens K begyndte sin tilværelse som sangskriver på et drengeværelse i Hvidovre. Siden er det blevet til fem anmelderroste albums, senest ‘Skarpladte Drømme’, der med overskud, underfundig undren og glimt i øjet ser både tilbage og fremad – med melankolien, glæden og længslen lige under trøjen. Mange af sangene kredser om erindringer fra københavner-forstaden og om en tid med tivoli på torvet, hemmelige pagter i kælderskakter, bål i mosen, spejderrøg og forsvundne solnedgange. En tid med “Zorro, Flipper og Jaques Costeau” på skærmen og “Drømme om glimmer og plateausko”, når radioen blev åbnet.

Han er født i 60’erne, er barn af 70’erne og var ung i de tidlige 80’ere, hvilket høres som et smukt ekko i både musik og lyrik. Her lever inspirationen fra så forskellige kunstnere som The Sweet, George Harrison, Jørgen og Grethe Ingmann, Leonard Cohen, John Mogensen og Bob Dylan.

Jens K’s line-up er:
Jens K: Vokal, akustisk guitar
Flemming Borby: elektrisk guitar

The Sleeping Man project

Sanger, guitarist, musiker og sangskriver Jakob Dahn har i mange år spillet solokoncerter og turneret på autobahns og sovet i svenske studier med rockbands som Skywriter og Nothing of This Is Real med sange, der vil ind under huden og har fået airplay på P3 og P4 og i tysk radio.

I 2018 udgav Jakob EP´en Sleeping Man til flotte anmeldelser i Danmark og Tyskland. Hans sange bevæger sig i indie-crooner rock og 60’er soul med masser af guitarer, tangenter, kvindekor og kærlighed.

10. oktober stiller han op med en række nyskrevne sange og en gruppe erfarne musikere, der giver hver deres personlighed, vidunderlige lyd og kant til koncerterne, hvor vi kommer ud i landskaber hvor The National, Cohen, Bowie og Nick Cave kunne befinde sig.

The Sleeping Man Project er en kærlighedsbevægelse væk fra mantraer som økonomisk vækst og hyldesten af egoer mod mere humanisme og styrken af fællesskab.

Jakob Dahns line-up
Jakob Dahn: vokal, guitar
Simon Andersen: guitar, kor
Sara Saxild: bas, kor
Rune Kofoed: trommer
_________________________
Frederiksberg Country Club takker Statens kunstfond og Frederiksberg Kommunes musikudvalg for deres støtte.
#statenskunstfond
#kunstgørenforskel
#frederiksbergcountryclub
#visitfrederiksberg