12. september
Aud/Nils

Til efteråret flytter vi ud i Frederiksbergs lækreste koncertsal i KU.BE, hvor der er plads til, at vi kan samles på trods af corona. Adressen er Dirch Passers Allé 4. Entréen er 50 kr. som sædvanligt. VI glæder os til at se jer!

 

Aud Wilken og Nils Lassen voksede op sammen i den kongelige københavnske 80’er undergrund og indspillede på livet løs på 4 spors kassettebånd. Undervejs nåede de at varme op for The Damned i Montmartre med signatursangen “Boy of a 1000 tears”, inden deres veje skiltes.

Aud Wilken vandt det danske Melodi Grand Prix og indspillede et album med Winding/Blachman, inden hun bosatte sig i USA.

Nils Lassen gled over i rollen som komponist til diverse teatre og lavede musikken til De Skrigende Halse og fortsatte ufortrødent med at udgive plader. Senest med dreampopduoenBlackieBlueBird.

For et par år siden stødte de tilfældigvis på hinanden på Vesterbro og indspillede næste dag Nils’ “Love me like you’ve never been hurt.’

Begge ovennævnte sange er med på sætlisten i Frederiksberg Country Club/KU.BE, sammen med en perlerække fra Nils Lassens sangkatalog.

Aftenens line-up er:

Aud Wilken / vokaler
Sam Brox / guitar
Nils Lassen / guitar
Sara Saxild / bas
Mette Mathiesen / trommer


Frederiksberg Country Club takker Statens kunstfond og Frederiksberg Kommunes musikudvalg for deres støtte.
#statenskunstfond
#kunstgørenforskel
#frederiksbergcountryclub
#visitfrederiksberg