14. november
ROXY JULES
FORSTENET

14. november går vi endnu engang coronasikkert på scenen hos KU.BE, og vi har fundet to bands, der virkelig kan fylde en scene ud: Roxy Jules med mørke og sart electrorock og Forstenets med storslået heavy metal/messing. Glæd jer, det bliver stort. Og sort.

Entré´50,- kr. Billetter kan købes i døren (meget gerne gennem MobilePay) eller gennerm Billetlugen.

ROXY JULES

 

Roxy Jules er bygget op omkring elektroniske beats, distortede guitarer og Julie Runa’s vokal og tekster. Roxy Jules er af anmelderne blevet kaldt et kærligh

 

edsbarn mellem PJ Harvey og The Kills, og flere steder hives Sonic Youth også frem som reference.

Roxy Jules går på scenen i et duoformat, bestående af Julie Runa og guitarvirtuosen Manoj Ramdas (SPEkTR, The Raveonettes, A Kid Hereafter, Sort Sol m.m.). Med få virkemidler – to guitarer, en masse distortion og en enkelt vokal  – fylder de rummet helt ud med et udtryk, der på én gang er dramatisk, porøst og skrøbeligt.

Roxy Jules er:

Julie Runa: Vokal og guitar
Manoj Ramdas: Guitar

FORSTENET

Med Forstenet på scenen kan man forvente en højenergisk og stemningsfyldt aften, der foregår lige så meget uden for scenens rammer som inden

 for. Et sceneshow med enorm bevægelse og en varieret sætliste, der både rummer det hurtige, det stenede, det psykedeliske, det følsomme og det festlige.

Lyden  er en spidsfindig mixtur af brass og heavy. Heavy Messing med andre ord. Dertil en sund portion hammondorgel til et ellers klassisk rock-setup. Sangene er skrevet på dansk og udføres af en energisk, legesyg forsanger, der praktiserer alt fra ren sang, strubesang, growl og høj falset.

Universet er rummer elementer af dansksproget 70’er-rock, hård metal samt diverse tidsaldres progressive & psykedeliske musik.  Deres næsten dugfriske debutalbum Ephemeros: Virvar (2019) leder tankerne vidt omkring, på navne som Frank Zappa, The Mars Volta, Opeth, Porcupine Tree, Voivod, Steppeulvene, og Muse.

Over onde, atmosfæriske riffs og tunge grooves svæver en unik, eklektisk vokal, der inviterer til en enestående musikalsk rejse  gennem sindet, som gennemgår stadier af depression, isolation, vanvid, psykopati og mani i et ivrigt forsøg på at bryde ud af det dystopiske univers ‘’EPHEMEROS’’. 

Forstenet er:

Lauritz Andersen: Vokal og guitar
Emil Deleuran Poulsen: Trommer
Lasse Sølling Madsen: Guitar
Morten Eide: Bas
Troels Mathiesen: Trombone og orgel

Billetter

Billetter kan købes i døren og gennem Billetlugen.

_________________________
Frederiksberg Country Club takker Statens kunstfond og Frederiksberg Kommunes musikudvalg for deres støtte.
#statenskunstfond
#kunstgørenforskel
#frederiksbergcountryclub
#visitfrederiksberg