10. marts
Twang & Jodeladies

I anledning af foråret vender vi tilbage til rødderne med amerikansk roots musik og sydtysk(agtig) jodelpop på plakaten – fremført af to bands med hver sin originale tilgang til traditionerne.

Twang

Twang spiller amerikansk folkemusik med et twist. Trioen tager dig med på en musikalsk rejse lige fra gamle amerikanske bjergsange, bluegrass og ragtime, til deres egne sange og kompositioner.

Nyt møder gammelt, og TWANG maler et moderne billede af den amerikanske musiktradition. Når Twang er samlet omkring deres to mikrofoner midt på scenen, er man altid sikret en unik oplevelse med humor, melankoli, chancetagning, gode historier og vilde soli for fulde gardiner.

Twang er:
Spencer Gross: Kontrabas, guitar, vokal
Thyge Søndertoft Pedersen: Violin, mandolin, vokal
Peter Banks: Banjo, guitar, kontrabas, vokal

Jodeladies

Lige siden debutalbummet Kussefixierte Fräulein (1998) har de seks damer og én mand store Jodeladies med titler som “Hamburgrüg und Wienerschnitzel”, “Katz zurück” og ikke mindst “Nichts mehr Schnick Schnack, jetzt will ich Sex habe” afsøgt de mere kinky, lumre og gakkede afkroge af tyroler- og schlageruniverset. Iført Dirndls, Lederhosen og meget sparsom tysk grammatik.

På aftenen vil kultpersonlighederne Herta, Renate, Heidi, Ute, Sabine og Hansi være repræsenteret af:

Minna Grooss: Sang, keyboard, mundharmonika
Emma Engberg: Bas
Marianne Van Toornburg: Sang, tamburin, kazoo
Merete Dithmer: Guitar
Sisse Selina Larsen: Trommer
Henrik Vesterløkke: Harmonika


Vi takker Statens Kunstfond og Frederiksberg Kommunens Musikudvalg for deres støtte til arrangementet.
#statenskunstfond
#kunstgørenforskel
#frederiksbergcountryclub
#twang
#jodeladies