Lørdag 9. december

Kitty Tenebris & Gunni Torp Trio

Dørene åbner kl. 20.00
Entré: 50,- (kun kontanter!)
DJ: Son of a Preacher Man

Kitty T

 

Kitty Tenebris præsenterer sit igangværende spoken word-projekt ANIMALIA med beats produceret af Noah Cane. Temaet i musikken er mørk og okkult i undergrundsgenren witch house.

Kittys tekstunivers kredser om dybe mørke følelser og erfaringer fra Københavns undergrund, forhold og seksuelle subkulturer og tager afsæt i hendes arbejde som model og “switch” dominatrix i privaten, med trang til total personlig frigørelse og tabubrud gennem kunst og musik.

https://soundcloud.com/kitty-tenebris 

Gunni Torp Trio

Der er højt til loftet og ikke så langt til bunden, når sangskriver, musiker og sangerinde Gunni Torp synger sine dansksprogede sange. Sammen med trommeslager Matthias Arbo Klein og guitarist Simon Hebeltoft Hansen laver Gunni Torp et LIVE show, hvor LIVE virkelig betyder: levende, spillet … på strenge, tangenter, trommer og sangstemmer.

Hun er uddannet klovn. Skriver sange med politiske budskaber og er selvudnævnt feminist. Spiller flere instrumenter og er vokset op med Cornelis Vreeswijk og sigøjnermusik. Så det er måske ikke så underligt, hun ikke lyder som alle de andre. Det har nu heller aldrig været meningen.

Sangene har lyd og stemninger i en slags folkbeat, der kaster os tilbage i tiden til noget, vi kendte engang. Med klagende hilsner til oprør, stille protester og feminine anstrøg. Til ekskærester og livet. En hudløshed og lige fra hoften-tilgang. Om at visne, turde, nægte, håbe – og være utilpasset. Sådan et sted lige midt imellem havnearbejder-jargon og feminin poesi.

Gunni Torp: Vokal, harmonika, diverse
Simon Hebeltoft Hansen: Vokal og guitar
Matthias Arbo Klein: Trommer.

www.gunnitorp.dk
www.facebook.com/gunnitorpmusic
www.soundcloud.com/gunnitorp


Vi takker Statens Kunstråd og Frederiksberg Kommunes musikudvalg for velvillig støtte til denne aften.