14. oktober
Own Road
Bona Fide

Own Road

Simon Skjødt Jensen aka Own Road har det seneste årti slået sit navn fast som soloartist og turneret Europa tyndt med sine iørefaldende folkede sange, der med enkle virkemidler og en enestående fornemmelse for melodi og tekst appellerer til et bredt publikum.

Own Road har aldrig fulgt de nyeste trends, men har i mere end et årti udstukket sin egen unikke kurs gennem den danske musikscene. Den kurs er nogle gange gået ned ad snoede, eksperimenterende musikalske stier; andre gange har den holdt sig til indiefolkens slagne spor.

Destinationen er dog altid den samme: sangens store, strømmende flod, som Simon Skjødt Jensen har en sjælden evne til at tæmme med melodier, der på én gang føles helt nye og ældgamle.

Seneste blandt et væld af udgivelser er albummet ‘There Will Be Tears’ udgivet af Glorious records i Oktober. Albummet er indspillet i Own Roads’ eget studie med hjælp fra flere gæstemusikere, bl.a Morte Aron (Spids Nøgenhat, Vilde Græs etc.)

14. oktober optræder han solo hos os.

Lyt til det og find yderligere info her.

Bona Fide

Bona Fide er gotisk folk. Med sange om kærlighed, tab og magi er duoen et avantgardistisk bud på traditionerne for historiefortælling i folkemusik, der holder hånden over country, goth og doom americana. Sophia Lunas sirenelignende stemme fører dig gennem dalene og toppene på Emil Palmes guitar, nogle gange æterisk, andre gange tæt som natten.

Duoen opererer i skæringspunktet mellem musik og samtidskunst og bruger gamle og nye myter som både objekt og linse. Deres arbejde spænder minimalistisk, romantisk og skrøbeligt  fra iPhone-indspilninger på debutalbummet YIELD til det 45 minutter lange symfoniske værk DAWN. Projektet er meget visuelt, og Bona Fides arbejde er blevet vist i kunstgallerier og undervist som en del af pensum på Royal College of Art i London.

Bona Fide udgives på det københavnske pladeselskab Escho.  Siden udgivelsen af YIELD i 2020 har de udgivet albummet LORE, samt soundtracket til det audiovisuelle værk WEAVER som digital EP.  Den kommende tid vil se udgivelsen af det symfoniske værk DAWN og ‘The Potentials of Melancholy’, en live-dokumentation af det samlede kunstværk der blev på SH Teater i København med premiere i sommeren 2023.

Video
Bona Fide er
  • Sophia Luna: Vokal
  • Emil Palme: guitar