12. januar 2019
Cinema noir
electrolux

CINEMA NOIR vender tilbage.

Det støjende og underholdende postpunkband Cinema Noir huserede i firsernes start. De spillede en lang række koncerter og udgav et par plader. De fem medlemmer fra den mest insisterende periode af bandets levetid (1982–83) har genfundet hinanden og optrådte for første gang i 35 år til fortidsklubben Barbues årlige arrangement i oktober 2018. Engang spillede de instrumenter; nu optræder de med stemmer, metal, blokfløjtemundstykke,  badmintonketsjer – og loops.

Vokal- og metalensemblet Cinema Noir består af:

Annette Finnsdottir
Mette Salomonsen
Mogens Jacobsen
Nils Lassen
Bo hr. Hansen

Electrolux

Electrolux med den legendariske Johnnie Conny, der har sunget dansk top og slagere siden 70erne, bliver bakket op af: Benny Woitowitz fra det hedengange Tristan T; Christian Rønn, organist og dronekunstner med bl.a. Peter Peter og Ikue Mori; Maria Bertel, der til daglig spiller en mean trombone i Selvhenter; Sara Nigard der er med Goodiepal i GP&PLS og pal el son, der var med i verdens første punkband.

Nyt sing-along sæt med punk anthems, avantpop og protestsange om misbrug, mor, transcendens, narcissisme, konsum, begærets henfald, gengældelse og Gud.

Johnny Conny Thomas: sang
pal el son: synth, fløjte, sax & sang
Benny Woitowitz: bas & kor
Christian Rønn: synth & kor

Gæster:

Maria Bertel: trækbasun
Sara Nigard: trommer & slagtøj