9. september

The Gun (DK)
Dan Brodie (Aus)

Dørene åbner kl. 20:00Entré: 50,- (kun kontanter!)DJ: Son of a Preacher Man

Vi glæder os så meget til at åbne dørene for fjerde sæson Country Club – og er stolte over at gøre det med et meget stærkt program.

 

The Gun

The Gun har med sin tilbagelænede croon og romantiske vintagesange huseret i en rum tid som et sideprojekt for Anders Walllin. Bandet har haft mange inkarnationer og er dukket op i forskellige opsætninger igennem årene.
Intime og himmelstormende ballader, der står side om side med kraut-motown-americana-duftende perler, bliver skudt afsted af et superorkester, hvis medlemmer har mildt sagt imponerende CV’er inden for den danske musikscene.

Line-up for dene aften på Frederiksberg Country Club er:

Anders Wallin: Sang og guitar
Jacob Funch: Guitar
Jens Hein: Bas
Silas Tingleff: Trommer

Følg dem på facebook.

Dan Brodie

Dan Brodie er en eminent australsk sangskriver og veritabel rockstjerne, der har FCC som første stop på en længere Europa-tourné.

Som det fremgår af albumtitler som  “Empty Arms, Broken Hearts”, “Deep Deep Love”, “Tear Us Down”, “Run Yourself Ragged”, “Booze to blame” og “Big hearted lovin’ man”, er sanguniverset på én gang råt, ufiltreret og dybfølt. Lydbilledet er rock, oftest med et hårdt og indtrængende drive.

Den dobbelte prisvinder Brodie har seks albums bag sig og utallige internationale optrædender i Australien, USA og Europa. På det seneste album har han taget en række cover-numre op til nærmest hypnotiske nyfortolkninger. Han optræder solo på aftenen.

Vi takker Frederiksberg Kommunes Musikudvalg og Statens Kunstråd for deres samarbejde og økonomisk støtte.