19. marts 2016

Fifth Era
State of Mind
Plat∞n

Plakat Marts 2016

Fifth Era

Jonas Dyvad: Bas, guitar, vokal, keyboard, beats, Ableton Live.
Et enmandsband som spiller minimalistiske sange i improviserede arrangementer. Tag med på en rejse i et mørkt univers fuldt af ensomhed, skyld, længsel, beats, effekter og perlende popmelodier.

State of mind

Kim Bülow Bonfils: Sang, keyboards, guitar
Morten Barnekov Johansen: Bas, guitar, kor
Bag navnet står keyboardspilleren og multi-instrumentalisten Kim Bülow Bonfils, der første gang gjorde sig bemærket i det stilskabende Det Neodepressionistiske Danseorkester og siden har været aktiv som musiker og sangskriver i et utal af musikalske sammenhænge.
Duoen blander en klassisk singer-songwriter tradition med en minimalistisk og tydelig retro-inspireret electronica. Sange, der står i gæld til outsidere som Serge Gainsbourg og Daniel Johnston præsenteres i et højst personligt lydlandskab – med referencer fra Kraftwerk og Brian Eno til til støjpop.
Sangene udforsker menneskets komplekse og uforudsigelige bevidsthedsliv. Fra forløsende aha-oplevelser til destruktive tankemønstre, der efterlader os som hjælpeløse
tilskuere til vort eget liv.

Følg dem på Soundcloud, Instagram og facebook

Plat∞n

John Grave og Jebediah Black eksisterer i et dystert univers af tunge synthesizers, feberdrømme, computere, punkvibes, guitarer, svampesyn, bas, psych, 80’er rumklang og andre ting. Live er Plat∞n kendt for psykedeliske og inddragende koncerter, hvor visuals og lysshow er med til at skabe et rum for musikken.
Du kan syre ud til de dragende lys/lyd/røg-eksperimenter eller prøve dit dancemove/grooveface af til de insisterende beats og flimrende lasers.

Følg dem på YouTubeSoundcloud og facebook

Uddrag fra koncerten: